torstai 27. maaliskuuta 2014

Panda Hurmaava Tumma

Ajastetut postaukset ovat tavallaan kivoja, tavallaan ei. Mitä mieltä te olette ajastetuista postauksista? Pitäisikö arvostelut julkaista heti tuoreeltaan, vai onko parempi, että postauksia tulee suhteellisen tasaisin väliajoin ja nk. omaan aikaansa kuuluvasti (esim. myönnän maistaneeni jo yksiä pääsiäissuklaita, mutta ajastin postauksen vasta pääsiäiseksi)? Tietenkin tekisi itsekin mieli julkaista arvostelut heti, mutta jos tekisin näin, tulisi postauksia luultavasti harvemmin ja kasoittain, mutta ajastuksella saan ne tulemaan tasaisemmin ja epäkasoittain. Taidan toistaa itseäni. Noh, nyt olen muutamat postaukset ajastanut, piditte siitä tai ette. Myös tämä postaus oli ajastettu. Ihan vain infona. Jatkossa en tätä jaksa hokea, koska tuskin teette tiedolla mitään.

  K-supermarket | 130g | 0,99€ (tarjous)

•Ainekset: Sokeri, kaakaomassa, kaakaovoi, emulgointiaine (soijalesitiini). Kaakaota vähintään 49%. Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinää ja maitojauhetta. 
•Energiaa 514kcal/100g
•Proteiinia 4,9g/100g
•Hiilihydraatteja 53g/100g
josta sokereita 50g/100g
•Rasvaa 31g/100g
josta tyydyttyneitä 18g/100g
•Kuitua 6,7g/100g
•Natriumia 0,02g/100g


 Voi Pandapandapanda. En oikeastaan ikinä osta Pandan suklaita. Joskus kaverin kanssa on tullut ostettua (etenkin sitä jotain Kultainen Crisp, se on hyvää). Ei Pandan suklaassa mitään vikaa ole, se vaan jää aina hyllyyn. Harvemmin tulee muutenkaan suklaalevyjä osteltua, etenkään tämän kokoisia. Harvakseltaan kun näitä levyjä ostan, niin se on yleensä joku Lidlin 100g halpa (mutta erittäin hyvä) levy. Tämä kuitenkin oli tarjouksessa, joten pakkohan se oli ostaa! 

Ja ääntä kohti. Mmh. Maistuu ihan normaalilta tummalta suklaalta. Vaikka kaakaopitoisuus vain 49%, maistuu tämä silti ihan fine tummalta suklaalta. Mainittakoot nyt sekin, että kunnon tummat suklaat (väh. 85%) on kyllä niiiiin hyviä. Ja raakasuklaat on muuten taivas. Ja taas menin ohi aiheen ja itse arvostelun. Back in business! Samettisen tumman makuinen, perinteinen "pistävä" maku. Tai miten sitä haluaakaan kuvailla. Kyllä te tiedätte, miltä tumma suklaa maistuu. Pistävän kahvisen tumma. Perus matalaprosenttinen tumma, ei siinä mitään. 


En nyt osaa mitään juuta tai jaata enempiä sanoa. Tämä vaan oli niin perus. Pallottelen kolmen ja neljän merkintähdenminkälie väliä. Vaikea päätös - kolme tuntuu liian halveksuvalta, neljä liian ylistävältä. Annan varovaisen kolmosen. Onhan se sentään about keskitasoa. Ja sitä tämä kys. tumma suklaa onkin.

 ♣ (3)
 Arvosteluasteikolla 1-5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Karkkikimarat