perjantai 18. huhtikuuta 2014

Karkkipussi Ruohomunia

 HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ!

Karkkipussi on erikoinen merkki. Sitä ei tule ikinä noteeraaneeksi. Oikeastaan harmi. Koska Karkkipussin herkut ovat hyviä, laadukkaita ja halpojakin. Joulunakin on tullut tavaksi ostaa Karkkipussin 1kg maitosuklaakonvehteja - joulu ei olisi mitään ilman niitä! 

S-market Wiklund-Herkku | 96g | 0,99€

•Ainekset: Sokeri, kasvirasvat (palmu, palmunydin, kopra), täysmaitojauhe, kaakaorasva, herajauhe, laktoosi, kaakaomassa, vähärasvainen kaakaojauhe, pralinétäyte 1% (hasselpähkinätahna, sokeri), emulgointiaineet (auringonkukkalesitiini, E476), rasvaton maitojauhe, riisijauho, vehnäjauho, vehnägluteeni, vehnämallas, vehnädekstroosi, suola, aromit. Saattaa sisältää jäämiä kananmunasta ja muista pähkinöistä.
•Energiaa 544kcal/100g
•Rasvaa 32g/100g
josta tyydyttynyttä 23g/100g
•Hiilihydraatteja 60g/100g
josta sokereita 60g/100g
•Proteiinia 3,4g/100g
•Suolaa 0,158g/100g    

Aw katsokaa nyt sitä! Niin kovin shuloinen pussukka. Minulla ei edes ole näistä paljoa sanottavaa. Voisin vain ylistää näitä. Pralinétäyte on jotain niiin hyvää (ja lihavan makuista monmo)! Maitosuklaamunat ovat täydellisyyttä. Ei - pääsiäissuklaamunat ovat täydellisyyttä. Kaikki rakastavat pääsiäismunia. Oih, en kestä. Rakastan näitä! 
Siinä se makaa. Dinosauruksenpääsiäissuklaamuna. Kiitos sille, joka keksi pääsiäisen. Kiitos myös sille, joka keksi pääsiäismunat. Ja kiitos myös sille, joka keksi kuvioida (ainakin useimmat) dinomuniksi! Aaa ylistystä ylistyksen perään. Mitä muuta voisi kuvitellakaan?


Pussissa oli neljää eri kääröväriä. Ihanan vahvoja värejä. Ei niissä makueroa tietenkään ole, mutta se on ulkomuotoisesti paremman näköistä. Olisi tylsää saada käteen aina samanvärinen muna. Aivan, se itse arvostelu! Olen nyt vain ylistänyt. Mutta eipä näissä kummoista arvosteltavaa ole. Luonnollisestikin ihanan maitosuklaisen kermaista. Niin pehmeää. Niin samettista. Niin täydellistä. Luulen, että tajusitte jo. Yksinkertaisesti täydellistä. Lapset - ostakaa niitä pääsiäismunia! 
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ (5)
Arvosteluasteikolla 1-5
 

1 kommentti:

Karkkikimarat