perjantai 11. huhtikuuta 2014

Snack Day Craks suolakeksit (sekä Cavabel tuorejuusto)

Lidl | 180g | 0,99€

Ainekset: Vehnäjauho, kasvirasva, ohramallasuute, glukoosisiirappi, nostatusaineet (ammoniumvetykarbonaatti, natriumvetykarbonaatti), herajauhe (maidosta), kananmunajauhe, suola. Suolapitoisuus 1,9%. Saattaa sisältää pieniä määriä seesaminsiementä ja soijaa. 


Ajattelin yllättää teidät jollain "uudella"! Testissä Lidlistä saatavat, rikollisen halvat, Snack Dayn suolakeksit.  Pienenä vinkkinä - ostakaa herkkunne Lidlistä. Ja ruokanne yleensäkin. Niin shuloinen kauppa. Niin shuloisen halpa opiskelijalle ja ihan kaikillekin! Toki kaikkea ei Lidlistä saa (esim. kikherneitä snif), mutta jos herkkubudjettisi on pieni, se riittää hyvin Lidliin. :3 Luulin kiireessä tosin ostavani voileipäkeksejä, mutta mjaa, tulikin suolakeksejä. Eipä se syömistä haitannut köhköh. 


Mitäs näistä nyt sanoisi? Ihan perus suolakeksejä. Halpoja suolakeksejä. Myös ne Rainbowin 300g pakkauksessa olevat suolakeksit ovat halpoja (muistaakseni alle kahden euron). Mielestäni suolakeksit eivät erotu toisistaan mitenkään. Nämä vaan sattuvat olemaan halvempia versioita. Alla olevassa kuvassa näkyvää tuorejuustoa päälle niin kyllä maistuu! Tuorejuustokin yllätys yllätys - Lidlistä (1,29€/200g). Olisin toivonut kys. "chilituorejuustolevitteen" olevan tulista, mutta eipä se ollut. Pienoinen pettymys, mutta ihan yhtä hyvältä maistui kuin muutkin tuorejuustot. En nyt viitsinyt tuorejuuston ainesosia sun muita listailla, kun pääspotissa olivat nuo suolakeksuliinit.


♣ ♣ ♣ ♣ (4)
Arvosteluasteikolla 1-5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Karkkikimarat