tiistai 8. heinäkuuta 2014

Carte D´Or Gelateria Blueberry & Vanilla

Pientä hiljaiseloa havaittavissa.. Herkut eivät ole enää maistuneet ja raakapatukoista sun muista nk. terveellisemmistä herkuista ei ikinä ehdi ottamaan kuvia, kun ne jo ovat kadonneet parempiin suihin. Nyt kuitenkin maistoin kesän kunniaksi tällaista pakettijäätelöä - enpä ole edes tiennyt tämän olemassaolosta!

Valintatalo | 0,9L/510g | 4,99€

•Ainekset: Rasvaton maito, sokeri, vesi, glukoosi-fruktoosisiirappi, kookosöljy, glukoosisiirappi, inverttisokeri, mustikkasose (3,5%), herajauhe (maito), mustikkamehutiiviste, kaakaomassa, sitruunamehutiiviste, stabilointiaineet (johanneksenleipäpuujauhe, guarkami, karrageeni), punajuurimehutiiviste, emulgointiaineet (rasvahappojen mono- ja diglyseridit [kasvirasvapohjainen], ammoniumfosfatidit), kaakaovoi, täysmaitojauhe, happo (sitruunahappo), aromit. Saattaa sisältää pieniä määriä soijaa, muita pähkinöitä ja maapähkinöitä.
•Energiaa 110kcal/100ml (190kcal/100g)
•Rasvaa 3,5g/100ml (7g/100g)
josta tyydyttynyttä 3g/100ml (6g/100g)
•Hiilihydraatteja 17g/100ml (31g/100g)
josta sokereita 16g/100ml (28g/100g)
•Proteiinia 1g/100ml (2g/100g)
•Suolaa 0,048g/100ml (0,085g/100g)
Ah ja voih. Katsokaa minkä näköistä jäätelöä - ihan järjettömän shuloista! Saa oikein sydämen sykkimään hellyttävällä tavalla. Maistetaanpa.. Ihanan kylmää, tietenkin. En muistanutkaan, miten mukavasti jäätelö viilentääkään. Voimakkaan makuista ja melko makeaa, suklaasydämet tuovat kivaa rakennetta. Harmillisesti niitä oli vain tuossa päällä, eikä enää loppujäätelössä. Mustikka on melko esanssinen (vai miten sitä nyt sanotaankaan), mutta toimiva - ei missään nimessä paha. Myös jokin muu maku tässä vivahtaa.. Ainesosaluetteloa kun katsoo, on siellä mm. punajuurimehutiivistettä ja sitruunahappoa. Ne tuovat kivaa lisäystä. Ne tukevat tuota (teollista) mustikkaista makua. 

Kyllä, tämä sopii herkutteluhetkiin mainiosti! Makeaa ja shuloista, enempää ei voi vaatia. Riittää monenkin ystävän kesken, sillä tätä ei suurta annosta kykene kerralla syömään (hyvä niin). Nyt piknikille kipin kapin ja kaupan kautta Carte D´Oria kainaloon. Suosittelen ehdottomasti! Pitää kyllä sanoa, että tätä ei kovin usein tulisi itsellä ostettua (hinnan ja) makeuden takia. Mutta kuten sanottu, kunnon herkutteluhetkiin ystävien tai vaikkapa oman kullan kera tämä on oiva valinta.
♣ ♣ ♣ ♣ ♣ (5)
Arvosteluasteikolla 1-5
 
ps. Joskus mietin, annanko vitosia liian helposti.. Tälle antaisin vitosen ehdottomasti (tai vähintään 4½), mutta vanhoja arvosteluja selatessa tuli fiilis, että joillekin on turhan helposti irronnut vitonen tai nelonenkin. En kuitenkaan lähde enää kys. arvosteluja muuttamaan, mutta jatkossa pitää olla tarkempi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Karkkikimarat